SMART BUY

Guerlain METEORITES LIGHT REVEALING PEARLS OF POWDER 03
Pudra 25 gr

265 Lei

Preț Bestvalue

265 Lei
53 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

METEORITES LIGHT REVEALING PEARLS OF POWDER 03 Guerlain Pudra 25 gr

Guerlain Meteorites Light-Revealing Pearls Of Powder este un produs original creat de Casa Guerlain pentru a oferi în același timp toate nuanțele corectoare necesare. Tenul tău capătă o strălucire naturală, perlele colorate adaptându-se perfect la tonul pielii tale. Toate nuanțele astfel gândite pentru a capta lumina și pentru a minimiza imperfecțiunile, se combină armonios și dau întregului tău chip un aspect neted, suplu, delicat și o strălucire tinerească.

UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
25 gr
TARA DE ORIGINE
Franta
TIP DE PIELE
Pentru toate tipurile de piele
INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE
Intr-o armonie perfecta, acest fard incorporeaza perle ciocolatii cu reflexii de satin si fuchsia intens care redau luminozitatea tenului, alaturi de perle bej care pun in valoare frumusetea delicioasa a tenului.
EFECT MAKE-UP FATA
Natural
FORMULA MAKE-UP FATA
Perle
NR CULOARE
03
ACOPERIRE
Mica
TIP DE PUDRA
Compact
PRODUCER ITEM CODE
3346470416666
STARE DE AGREGARE
Compact