SMART BUY

Guerlain METEORITES LIGHT REVEALING PEARLS OF POWDER 03
Pudra 25 gr

177,70 Lei PRB 265 Lei

Preț Bestvalue

177,70 Lei
35,54 EUR
În Stoc. Livrare în 7-10 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

METEORITES LIGHT REVEALING PEARLS OF POWDER 03 Guerlain Pudra 25 gr

Guerlain Meteorites Light-Revealing Pearls Of Powder este un produs original creat de Casa Guerlain pentru a oferi în același timp toate nuanțele corectoare necesare. Tenul tău capătă o strălucire naturală, perlele colorate adaptându-se perfect la tonul pielii tale. Toate nuanțele astfel gândite pentru a capta lumina și pentru a minimiza imperfecțiunile, se combină armonios și dau întregului tău chip un aspect neted, suplu, delicat și o strălucire tinerească.

UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
25 gr
ACOPERIRE
Mica
INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE
Intr-o armonie perfecta, acest fard incorporeaza perle ciocolatii cu reflexii de satin si fuchsia intens care redau luminozitatea tenului, alaturi de perle bej care pun in valoare frumusetea delicioasa a tenului.
NR CULOARE
03
EFECT MAKE-UP FATA
Natural
TIP DE PIELE
Pentru toate tipurile de piele
FORMULA MAKE-UP FATA
Perle
TARA DE ORIGINE
Franta
TIP DE PUDRA
Compact
PRODUCER ITEM CODE
3346470416666
STARE DE AGREGARE
Compact