Guerlain METEORITES LIGHT REVEALING PEARLS OF POWDER 04
Pudra 25 gr

265 Lei

Preț Bestvalue

265 Lei
53 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

METEORITES LIGHT REVEALING PEARLS OF POWDER 04 Guerlain Pudra 25 gr

Guerlain Meteorites Light-Revealing Pearls Of Powder este un produs original creat de Casa Guerlain pentru a oferi in acelasi timp toate nuantele corectoare necesare. Tenul tau capata o stralucire naturala, perlele colorate adaptandu-se e perfect la tonul pielii tale. Toate nuantele astfel gandite pentru a capta lumina si pentru a minimiza imperfectiunile, se combina armonios si dau intregului tau chip un aspect neted, suplu, delicat si o stralucire tinere tinereasca.

TARA DE ORIGINE
Franta
UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
25 gr
INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE
Sweep the pearls over the face with the Météorites Pinceau, designed to pick up just the right amount of powder. Apply the powder evenly to entire face to set make-up and improve hold. For a boosted radiance, illuminate the curved areas of the face. Trace a G from the centre of the forehead towards the top of the cheekbone, then from the bridge of the nose towards the chin.
TIP DE PIELE
Pentru toate tipurile de piele
NR CULOARE
04
EFECT MAKE-UP FATA
Natural
FORMULA MAKE-UP FATA
Perle
ACOPERIRE
Mica
TIP DE PUDRA
Compact
PRODUCER ITEM CODE
3346470416673
STARE DE AGREGARE
Compact