Clarins Joli Rouge Lipstick N°732
Ruj 3.50 gr

170 Lei

Preț Bestvalue

170 Lei
34 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Joli Rouge Lipstick N°732 Clarins Ruj 3.50 gr

Înființat în Paris, brand-ul Clarins folosește ingrediente naturale în toate produsele sale și este cunoscut pentru deschiderea pe care o are față de opiniile clienților fideli.


Rujurile Clarins Joli Rouge conțin o formulă excelentă, cu un accent deosebit pe hidratare și confort. Ingredientul principal, uleiul de mango organic, este cunoscut pentru proprietățile sale emoliente și hidratante. Acest ulei poate ajuta la menținerea hidratării buzelor, prevenind uscarea și descuamarea lor, ceea ce este esențial pentru un aspect sănătos al buzelor. Mirosul proaspăt de fructe roșii este un alt aspect care poate contribui la experiența plăcută a utilizării acestor rujuri.

UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
3.50 gr
INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE
Aplica pe buze, din centru catre exterior. Preseaza buzele una de cealalta pentru a distribui uniform culoarea.
EFECT RUJ/ LUCIU
Satin, Hidratant
FORMULA RUJ/ LUCIU
Compact
DENUMIRE CULOARE
Grenadine
NR CULOARE
732