NEW

Clarins Joli Rouge Lipstick N° 775
Ruj 3.50 gr

130 Lei PRB 170 Lei

Preț Bestvalue

130 Lei
26 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Joli Rouge Lipstick N° 775 Clarins Ruj 3.50 gr

Înființat în Paris, brand-ul Clarins folosește ingrediente naturale în toate produsele sale și este cunoscut pentru deschiderea pe care o are față de opiniile clienților fideli.


Rujurile Clarins Joli Rouge au o formulă excelentă, cu un accent deosebit pe hidratare și confort. Ingredientul principal, uleiul de mango organic, este cunoscut pentru proprietățile sale emoliente ași hidratante. Acest ulei ajută la menținerea hidratării buzelor, prevenind uscarea și descuamarea lor, ceea ce este esențial pentru un aspect sănătos al buzelor. Mirosul proaspăt de fructe roșii este un alt aspect care contribuie la experiența plăcută a utilizării acestor rujuri.

UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
3.50 gr
INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE
Aplica direct pe buze. Pentru un machiaj mai intens, aplica rujul peste produs.
NR CULOARE
775
EFECT RUJ/ LUCIU
Satin, Hidratant
FORMULA RUJ/ LUCIU
Compact
DENUMIRE CULOARE
Pink Petunia