Rituals Namasté Bakuchiol Natural Booster
Serum 20 ml

85 Lei

Preț Bestvalue

85 Lei
17 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Namasté Bakuchiol Natural Booster Rituals Serum 20 ml

Rituals simbolizează acele momente în care tu ai grijă de tine! Acestea sunt momentele de liniște, relaxare ori energizare, pe care le poți obține prin diverse ritualuri de îngrijire personală în funcție de nevoile tale din acel moment.


Namasté Bakuchiol Natural Booster este un produs destinat îngrijirii pielii, conceput pentru a îmbunătăți și uniformiza nuanța pielii. Ingredientul cheie al produsului, Bakuchiolul, este un compus natural cunoscut pentru proprietățile sale antioxidante și anti-îmbătrânire, având efecte similare cu retinolul, dar fără potențialul de iritare.

UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
20 ml
INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE
Pasul 1: Aplicați o picătură pe fiecare deget al unei mâini. Pasul 2: Unește degetele ambelor mâini. Pasul 3: Masați serul pe față și pe gât, începând de la centru spre exterior.
GEN
Femei
TIP DE PIELE
Pentru toate tipurile de piele
ZI/NOAPTE
Noapte, Zi
FORMULA LOTIUNE
Serum
BENEFICII LOTIUNE
Tonifiere, Elasticitate