OPI Me, Myself, and OPI Nail Lacquer Mini Kit Set
Seturi 15 ml

79 Lei PRB 110 Lei

Preț Bestvalue

79 Lei
15,80 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Me, Myself, and OPI Nail Lacquer Mini Kit Set OPI Seturi 15 ml

OPI (o divizie a companiei Wella) este dedicat profesioniștilor, începătorilor și experților care își fac manichiura acasă. Fiind brandul numărul 1 pentru saloanele de unghii la nivel mondial, OPI oferă o varietate nelimitată de nuanțe și produse de cea mai înaltă calitate, artă și tehnică.


Colecția Me, Myself, and OPI de la OPI este o celebrare a unghiilor ca un mijloc de exprimare a personalității și stilului individual. Fiecare nuanță din această colecție este creată cu grijă pentru a inspira și reflecta diverse personalități și stiluri. Cu o gamă variată de culori, de la tonuri clasice și sofisticate până la nuanțe indraznete și magnetizante, fiecare lac de unghii din colecția Me, Myself, and OPI permite persoanelor să-și exprime unicitatea și să-și pună în valoare stilul personal.

UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
15 ml
CONTINUT SET
Pink In Bio Nail Lacquer 3.75ml,
Silicon Valley Girl Nail Lacquer 3.75ml,
NFTease Me Girl Nail Lacquer 3.75ml,
Spring Break The Internet Girl Nail Lacquer 3.75ml.