DUTY FREE EXCLUSIVE

Rituals Ayurveda Body Care Set
Seturi 180 ml

150 Lei

Preț Bestvalue

150 Lei
30 EUR
În Stoc. Livrare în maximum 3-5 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Ayurveda Body Care Set Rituals Seturi 180 ml

Rituals simbolizează acele momente în care tu ai grijă de tine! Acestea sunt momentele de liniște, relaxare ori energizare, pe care le poți obține prin diverse ritualuri de îngrijire personală în funcție de nevoile tale din acel moment.


Setul cadou Ayurveda Body Care Set este cu adevărat o modalitate minunată de a adăuga un strop de lux în viața cuiva. Cu patru produse pentru corp, acest set încântător combină parfumul exotic al trandafirului indian și efectele calmante ale mierii de Himalaya, oferind o experiență memorabilă pentru simțuri. Indiferent dacă este o ocazie specială sau doar pentru a aduce un zâmbet pe fața cuiva, Ayurveda Body Care Set este alegerea perfectă pentru a oferi un dar plin de frumusețe și îngrijire.

GEN
Femei
TIP DE PIELE
Pentru toate tipurile de piele
ZI/NOAPTE
Noapte, Zi
UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
180 ml
CONTINUT SET
Shampoo 30 ml + Conditioner 70 ml + Foaming Shower Gel 50 ml + Dry Oil 30 ml + Pouch.

EXTRAINSPIRAȚIE

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ