ChocoMe RAFFINEÉS 4X. ASSORTED SELECTION

69 Lei

Preț Bestvalue

69 Lei
13,80 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

RAFFINEÉS 4X. ASSORTED SELECTION ChocoMe Specialitati 160 gr

Cele mai bune produse din colecția Raffinée într-o singură cutie. În acest pachet vei găsi nuci ori fructe delicioase îmbrățișate de un strat gustos de ciocolată ChocoMe în diverse combinații.. Pornind de la idea că pentru a avea o ciocolată de calitate trebuie să înțelegi originea boabelor de cacao, fondatorul brand-ului a vizitat multiple plantații și a făcut o cercetare amănunțită a procesului de creare a ciocolatei. A creat astfel ChocoMe, o ciocolată rafinată, de primă calitate, ce îți va oferi o experiență culinară inconfundabilă.

UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
160 gr
ARE JUCARIE
Nu
GLUTEN
Nu
CONTINUT
Fructe
PACKAGE
Formal Gift
AMBALAJ
cutie
SET CADOU
Nu
FARA ZAHAR
Nu
ALCOOL
Nu
RECOMANDAT DIABETICILOR
Nu
TEXTURA
Compact
TIP CIOCOLATA
alba, lapte, cu fructe
NUMBER OF PRALINES/TABLETS
4 - Selection