ChocoMe RAFINEE CHOC DRAGEE WITH PECAN NUTS AND CARAMEL

49 Lei

Preț Bestvalue

49 Lei
9,80 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

RAFINEE CHOC DRAGEE WITH PECAN NUTS AND CARAMEL ChocoMe Specialitati 120 gr

Fondatorul ChocoMe este extrem de devotat standardelor înalte și produselor de calitate superioară, așa că și-a creat propria ciocolată pe aceste principii. Pornind de la idea că pentru a avea o ciocolată de calitate trebuie să înțelegi originea boabelor de cacao, acesta a vizitat multiple plantații și a făcut o cercetare amănunțită a procesului de creare a ciocolatei. A creat astfel ChocoMe, o ciocolată rafinată, de primă calitate, ce îți va oferi o experiență culinară inconfundabilă. Aceste delicii sunt nuci îmbrăcate în caramel și delicioasa ciocolată ChocoMe.

UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
120 gr
ARE JUCARIE
Nu
CONTINUT
Vanilie, Nuci de pecan, Caramel
PACKAGE
Formal Gift
GLUTEN
Nu
FARA ZAHAR
Nu
ALCOOL
Nu
RECOMANDAT DIABETICILOR
Nu
TARA DE ORIGINE
Ungaria
SET CADOU
Nu
TEXTURA
Crema
TIP CIOCOLATA
lapte