KINDER MAXI EGG MONSTER EDITION

44 Lei

Preț Bestvalue

44 Lei
8,80 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

MAXI EGG MONSTER EDITION KINDER Specialitati 100 gr

Kinder este despre plăcerea de a dărui mici momente de bucurie ce durează o secundă, dar pot fi magie alături de cei dragi. Și pentru că familia este inima și sufletul Kinder, ei îți aduc delicii de împărțit cu cei dragi. Încearcă toate sortimentele de ciocolată și împarte momente de bucurie! Acest pachet conține un Kinder Surprise Maxi.

ARE JUCARIE
Da
GLUTEN
Nu
PACKAGE
Kids Gift
UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
100 gr
FARA ZAHAR
Nu
INGREDIENTE
Ciocolată fină cu lapte 45% (zahăr, lapte praf integral, unt de cacao, masă de cacao, emulgator: lecitine (SOYA), aromă: vanilină), lapte praf degresat, zahăr, grăsimi vegetale (palmier, shea), unt concentrat, emulgator: lecitine (SOYA), aromatizant: vanilină. Componente totale din lapte 32%.

Alergeni: lapte, soia, unt,
ALCOOL
Nu
RECOMANDAT DIABETICILOR
Nu
CONTINUT
Ciocolata cu crema de lapte
INFORMATII NUTRITIONALE PER 100G
Energy 2413 kJ / 579 kcal,Fat 36.2 g,of which saturated fat 24.1 g,Carbohydrates 53.9 g,of which Sugar 53.6 g,Protein 8.8 g,Salt 0.3 g.
SET CADOU
Nu
TIP CIOCOLATA
lapte
EDITIE
Primavara