KINDER SURPRISE EGGS FOR GIRLS

34 Lei

Preț Bestvalue

34 Lei
6,80 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

SURPRISE EGGS FOR GIRLS KINDER Specialitati 60 gr

Kinder aduce zâmbetele pe chipurile copiilor din totdeauna. Acest set în formă de geantă clutch îți va încânta mica prințesă. Înăuntru se află 3 ouă Kinder Surprise cu jucării gata să fie descroperite și asamblate!

UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
60 gr
INGREDIENTE
Ciocolată fină cu lapte 47% (zahăr, lapte praf integral, unt de cacao, masă de cacao, emulgator: lecitine (soia), aromă: vanilină), lapte praf degresat, zahăr, grăsimi vegetale (palmier, shea), unt concentrat, emulgator: lecitine (Soia), aromatizant: vanilină. Componente totale ale laptelui 32%.

Alergeni: Lapte, soia, unt.
ARE JUCARIE
Da
CONTINUT
Ciocolata cu crema de lapte
PACKAGE
Kids Gift
SET CADOU
Nu
FARA ZAHAR
Nu
TIP CIOCOLATA
lapte
ALCOOL
Nu
TEXTURA
Compact
INFORMATII NUTRITIONALE PER 100G
Energie 2302 kJ / 552 kcal, Grăsimi 34,2 g, dintre care grăsimi saturate 22,6 g, Carbohidrați 52,3 g, din care Zahar 52,1 g, Proteine ​​8,1 g, Sare 0,32 g.
GLUTEN
Nu
RECOMANDAT DIABETICILOR
Nu
EDITIE
Primavara