KINDER XXL EGG MINION

80 Lei

Preț Bestvalue

80 Lei
16 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

XXL EGG MINION KINDER Specialitati 120 gr

Kinder este despre plăcerea de a dărui mici momente de bucurie ce durează o secundă, dar pot fi magie alături de cei dragi. Și pentru că familia este inima și sufletul Kinder, ei îți aduc delicii de împărțit cu cei dragi. Încearcă toate sortimentele de ciocolată și împarte momente de bucurie ! Acest pachet conține 6 ouă Kinder Surprise.

UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
120 gr
INGREDIENTE
Ciocolată fină cu lapte 47% (zahăr, lapte praf integral, unt de cacao, masă de cacao, emulgator: lecitine (soia), aromă: vanilină), lapte praf degresat, zahăr, grăsimi vegetale (palmier, shea), unt concentrat, emulgator: lecitine (Soia), aromatizant: vanilină. Componente totale ale laptelui 32%.
ARE JUCARIE
Da
PACKAGE
Kids Gift
SET CADOU
Nu
FARA ZAHAR
Nu
TIP CIOCOLATA
lapte
ALCOOL
Nu
AMBALAJ
Ambalaj de plastic
INFORMATII NUTRITIONALE PER 100G
Energie 2302 kJ / 552 kcal, Grăsimi 34,2 g din care grăsimi saturate 22,6 g, Carbohidrați 52,3 g din care Zahar 52,1 g, Proteine ​​8,1 g, Sare 0,32 g
GLUTEN
Nu
RECOMANDAT DIABETICILOR
Nu