Sisinni Dark Chocolate

25 Lei

Preț Bestvalue

25 Lei
5 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Dark Chocolate Sisinni Specialitati 500 gr

Produsele Sisinni sunt un adevărat deliciu pentru persoane de toate vârstele! Acestea sunt create din ingrediente naturale atent selecționate, combinate perfect pentru a obține produse excepționale. Fiecare bucățică din delicioasa ciocolată Sisinni este ca o explozie dulce de arome. Această ciocolată neagră conține 60% cacao, este vegană, nu conține gluten și este ideală pentru cei ce preferă un gust ușor amărui.

TARA DE ORIGINE
Grecia
UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
500 gr
NECESITA BATERII
Nu
GLUTEN
Nu
CONTINUT
Cacao
PACKAGE
Snacking Sharing
TEXTURA
Compact
INGREDIENTE
Masă de cacao, zahăr, unt de cacao, emulgator: lecitină din soia, arome. Poate conține urme de nuci. Cacao solid 60% min.
TIP CIOCOLATA
Neagra
AMBALAJ
Ambalaj de plastic
CAPTUSEALA
Nu
HARDSIDE
Nu
SOFTSIDE
Nu
ETICHETA ADRESA
Nu
MANER RETRACTABIL
Nu
BRETELE INTERIOARE
Nu