BEST SELLER

Sisinni SESAME COCOA PREMIUM CREAM

14 Lei PRB 19 Lei

Preț Bestvalue

14 Lei
2,80 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

SESAME COCOA PREMIUM CREAM Sisinni Specialitati 380 gr

Gama Premium Spreds creată de Sisinni deschide o nouă poartă spre lumea gusturilor fine. Acestea sunt create din ingrediente naturale atent selecționate, combinate perfect pentru a obține o cremă tartinabilă excepțională. Sesame Cocoa este obținută din pastă de susan cu cacao, este îndulcită cu Stevia, este vegană și nu conține gluten.

UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
380 gr
ARE JUCARIE
Nu
CONTINUT
Stevia, Pasta de susan
PACKAGE
Self Consumption
AMBALAJ
Borcan
GLUTEN
Nu
FARA ZAHAR
Nu
INGREDIENTE
Tahini (pastă de susan) 50%, îndulcitori: maltitol și steviol glicozide (extract din planta stevia), pudră de cacao degresată 8%, ulei vegetal (ulei de floarea-soarelui, ulei de bumbac), emulgator: lecitină de soia.
Poate conține urme de alte nuci.
ALCOOL
Nu
RECOMANDAT DIABETICILOR
Nu
TARA DE ORIGINE
Grecia
SET CADOU
Nu
TEXTURA
Crema