STATHAKISFAMILY Sousaminia - Pasteli Bites With Honey ,Pistachio& Ceylon Cinnamon

25 Lei

Preț Bestvalue

25 Lei
5 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Sousaminia - Pasteli Bites With Honey ,Pistachio& Ceylon Cinnamon STATHAKISFAMILY Specialitati 150 gr

Stathakis Family se mândrește cu produse calitative realizate cu respect pentru produs. Aceștia sunt o familie de apicultori ce și-au început afacerea în 1963 și incorporează dragoste, pasiune, responsabilitate și dedicare în tot ceea ce fac. Sousaminia este o gustare dulce și delicioasă dar și sătănoasă. Aceasta este obținută din mult-iubita miere de cimbru, fistic, scorțișoară Ceylon și semințe de susan. Este o gustare numai bună de a fi savurată în orice moment fie că ești acasă, la lucru, la școală, în mașină ori în vacanță. Este încărcată în nutrienți și vitamine, îți oferă energie și îți satisface pofta de dulce.

UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
150 gr
AROMA
Seminte de susan, Fistic, Scortisoara
NECESITA BATERII
Nu
CONTINUT
Thyme Honey, Susan, Fistic
PACKAGE
Snacking Sharing
TEXTURA
Compact
AMBALAJ
Resigilabil
GLUTEN
Nu
CAPTUSEALA
Nu
HARDSIDE
Nu
SOFTSIDE
Nu
ETICHETA ADRESA
Nu
MANER RETRACTABIL
Nu
BRETELE INTERIOARE
Nu