Absolut Blue Mosaik Limited Edition
Vodka 1000 ml

110 Lei
Se adauga taxa de 0,50 Lei din Sistemul Garantie-Returnare

Preț Bestvalue

110 Lei
22 EUR
Se adauga taxa de 0,50 Lei din Sistemul Garantie-Returnare
În Stoc. Livrare în maximum 1-3 zile
La preturile marcate cu simbolul verde se adauga taxa de 0.5 Lei/ambalaj a Sistemului de Garantie-Returnare.
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Blue Mosaik Limited Edition Absolut Vodka 1000 ml

Absolut Vodka provine dintr-o singură sursă și anume regiunea Ahus din sudul Suediei. Toate ingredientele sunt crescute și alese cu multa grijă și atenție în cadrul comunității. Aceste două caracteristici care stau la baza filosofiei Absolut Vodka, „O sursă, o comunitate”, oferă control complet asupra lanțului de producție, ridicându-se astfel la cele mai înalte standarde.


Absolut Mosaik este o sticlă ediție limitată, concepută în colaborare cu Olly Alexander, actor și solistul trupei Years&Years. Conceptul acestei sticle se concertează pe un întreg format din indivizi unici si speciali. La fel ca un mozaic, fiecare piesă are un rol important, iar sticla în sine este reprezentarea inclusivității și a diversității.

UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
1000 ml
GUST
Neted, Fructat
TARIE ALCOOLICA
40%
TARA DE ORIGINE
Suedia

EXTRAINSPIRAȚIE

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ
La preturile marcate cu simbolul verde se adauga taxa de 0.5 Lei/ambalaj a Sistemului de Garantie-Returnare.