Validează Bilet
Validează
un bilet de avion

Validează acum un bilet de avion și bucură-te de accesul prioritar la shopping Duty Free online și profită de privilegiile rezervate calatorilor: prețuri Duty Free și livrare gratuită la comenzi de peste 100 lei și in easybox, indiferent de valoare.

OCTOBER SALE

GET MORE, WIN MORE

Generosity pays off!

In timp ce tu faci sprint-shopping pentru cei dragi, noi ne gandim la tine. Pe 4 si 5 octombrie, vrem sa te bucuri cu pana la 30% mai mult de abundenta de produse unice de pe BestValue.eu. Parfumuri, produse de machiaj si ingrijire de la super branduri asteapta sa fie daruite celor care le merita din plin, dar nu uita nici de dorintele tale.

The more you shop, the better it gets!

🎁 La cumparaturi de peste 800 RON, primesti automat 30% OFF*.

🎁La cumparaturi de peste 500 RON, primesti automat 25% OFF*.

🎁La cumparaturi de peste 300 RON, primesti automat 20% OFF*.

*Campania “Get more, Win more” este valabila in limita stocului disponibil, exclusiv online, in perioada 04-05.06.2023. Discountul diferentiat pe prag de comanda se aplica direct in cos, la atingerea sumei minime de comanda mentionate, pentru produsele la pret intreg din categoriile Parfumuri, Machiaj si Ingrijirea pielii, cu exceptia Parfumuri Niche si a celor cu livrare in aeroport. Discounturile nu se cumuleaza cu alte promotii active in site si nici cu vouchere.

DUTY FREE PRICES Inspirați de frumusețea călătoriei, am creat locul care să se ridice la standardele tale cele mai înalte. Descoperă brandurile de renume și beneficiază online de prețurile Duty Free.
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.