Seiko Prospex SPB101J1

3.915 Lei

Preț Bestvalue

3.915 Lei
783 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Prospex SPB101J1 Seiko Automatic

Seiko este un brand japonez ce a luat naștere în 1881, în Tokyo, când un tânăr antreprenor a decis să-și deschidă un magazin în care vindea și repara ceasuri. De atunci Seiko a acumulat peste 130 de ani de experiență și continuă să ofere clienților săi produse inovative și durabile, pe care te poți baza mereu. Prospex este o colecție creată special pentru iubitorii de adrenalină și aventri terestre sau acvatice. Prospex SPB101J1 este un ceas bărbătesc, ce funcționează cu un mecanism automatic. Carcasa și cureaua sunt realizate din oțel inoxidabil. Cadranul analog este negru și indică ora, minutele, secundele, ziua și data.

GEN
Barbati
GARANTIE (LUNI)
24
CULOARE CUREA
Argintiu
INDICA DATA
Da
ALARMA
Nu
AFISEAZA LUNA
Nu
AFISEAZA SECUNDE
Da
FUNDAL LUMINOS
Nu
GEAM PROTECTIE
Mineral
TIP CUREA
Otel inoxidabil
TAHIMETRU
Nu
CRONOGRAF
Nu
CRONOMETRU
Nu
FORMA CEAS
Rotund
FORMAT 24H
Nu
ARATATOARE FOSFORESCENTE
Da
CIFRE VIZIBILE
Da
ADANCIME CARCASA (MM)
13.2
LATIME CARCASA(MM)
45
INDICA ZIUA
Da
RAMA CADRAN
Decorativa
CUREA AJUSTABILA
Nu
TIP CEAS
Sport