Thank You Farmer Be Beautiful Pure Make up Base Purple

135 Lei

Preț Bestvalue

135 Lei
27 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Be Beautiful Pure Make up Base Purple Thank You Farmer Baza de machiaj 40 ml

Thank You Farmer este un brand cu o poveste inedită, ale cărui principii sunt inspirate din munca onestă a unui fermier ce urmează legile naturii și simte recunoștință pentru natură deoarece susține viața umană. Thank You Farmer folosește ingrediente naturale, dezvoltă produse cu mare eficacitate și oferă soluții în funcție de tipul de ten.


Secretul unui machiaj perfect este o bază bună, pe care o poți obține printr-un primer potrivit tenului tău. Acest primer face parte din colecția Be Beautiful are o textură cremoasă, acționează împotriva semnelor de îmbătrânire prematură, are SPF și minimizează aspectul porilor. Culoarea mov a produsului neutralizează subtonul galben al tenului, uniformizându-l.

UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
40 ml
ZI/NOAPTE
Noapte, Zi
INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE
Aplica produsul pe pielea curata sau peste machiaj si omogenizeaza-l cu varfurile degetelor, pentru o stralucire instantanee.
EFECT MAKE-UP FATA
Radios
TIP DE PIELE
Pentru toate tipurile de piele
FORMULA MAKE-UP FATA
Crema
BENEFICII MAKE-UP FATA
Hidratare, Corectare
FACTOR DE PROTECTIE
SPF 30