BUENO WHITE

Batoane 312gr

45 RON

9 €

DUTY FREE PRICES
In stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Kinder este despre plăcerea de a dărui mici momente de bucurie ce durează o secundă, dar pot fi magie alături de cei dragi. Și pentru că familia este inima și sufletul Kinder, ei îți aduc delicii de împărțit cu cei dragi. Încearcă toate sortimentele de ciocolată și împarte momente de bucurie ! Kinder Bueno este un baton de ciocolată delicios ce îți oferă cremă de alune, napolitană crocantă și ciocolată albă fină, în fiecare bucată. Lasă-te răsfățat de gustul KinderBueno!

Atribute

Ambalaj

Ambalaj

Continut

Crema de alune, Vafa Crocanta

Informatii nutritionale per 100g

Energie 2380 kJ / 571 kcal, Grăsimi 35,9 g din care grăsimi saturate 16,8 g, Carbohidrați 53 g, din care Zahar 43,9 g, Proteine ​​8,5 g, Sare 0,3 g

Ingrediente

28% ciocolată albă (unt de cacao, zahăr, lapte praf degresat, unt concentrat, emulgator: lecitină (soia), aromă: vanilie netedă), zahăr, ulei de palmier, făină de grâu, lapte praf degresat, lapte praf, alune (5%) , praf de zer (Lapte), amidon de grâu, cacao cu conținut scăzut de grăsimi, ulei de floarea soarelui, proteine ​​din lapte, emulgator: lecitine (soia), agenți de creștere (bicarbonat de amoniu, bicarbonat de sodiu) sodiu), aromatizant: vanilină, sare.

Package

Snacking Sharing

Textura

Crema

Tip ciocolata

alba

Unitate de masura (greutate - GRAM)

312 gr

Variante

312gr

Livrare

Livrarea este gratuita la comenzi de peste 100 lei si in EasyBOX, indiferent de valoarea comenzii, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3 zile.