Tchibo GUATEMALA GRANDE BEANS
Cafea 500 gr

42,50 Lei

Preț Bestvalue

42,50 Lei
8,50 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

GUATEMALA GRANDE BEANS Tchibo Cafea 500 gr

Cafeaua Tchibo Guatemala Grande Beans este alegerea ideala pentru cei ce au nevoie de un plus de energie dimineata si vor sa inceapa ziua in forta, cu o atitudine pozitiva. Aceasta cafea combina boabe Tchibo Guatemala Grande, atent selectionate, pentru ca tu sa te bucuri de o experienta aromatica deosebita. Boabele sunt culese de pe stancile abrupte ale Guatemalei, unde fluctuatiile de temperatura, soare dogoritor in timpul zilei si racoare noaptea, dau cafelei aroma rafinata, aciditatea eleganta si irezistibila aroma picanta, cu accente subtile de ciocolata neagra.

UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
500 gr
TIP CAFEA
Macinata