Stick Tea English Breakfast Black Tea

28 Lei

Preț Bestvalue

28 Lei
5,60 EUR
În Stoc. Livrare în maximum 1-3 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

English Breakfast Black Tea Stick Tea Ceai

Ceaiul este o operă de artă, pe care numai un adevărat maestru o poate stăpâni. Și cum schimbările importante apar prin revoluții mici, Stick Tea a reinventat plicul de ceai într-un mod mai funcțional. Acestea au fost create în așa fel încât să grăbească procesul de preparare a ceaiului, respectând în același timp tradițiile. Varietatea de ceaiuri de cea mai bună calitate asigură o aromă excelentă. În stick se regăsesc frunze de ceai testate și amestecate înainte de ambalare pentru a le asigura caracterul excepțional.


Pliculețele de ceai Stick Tea au o formă dreptunghiulară, sunt create din aluminiu și au 450 de găuri, înlocuind astfel sitele clasice.

INGREDIENTE
12 Stick Monodoza.
CONTINUT
Ceai Negru
PACKAGE
Self Consumption
AMBALAJ
cutie