Stick Tea English Breakfast Black Tea
Ceai 80 gr

150 Lei

Preț Bestvalue

150 Lei
30 EUR
În Stoc. Livrare în maximum 1-3 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

English Breakfast Black Tea Stick Tea Ceai 80 gr

Stick Tea este un infuzor de unică folosință din aluminiu prevăzut cu 450 de găuri care înlocuiesc strecurătoarea clasică utilizată în prepararea ceaiului și infuziei din frunze vrac. Varietatea de ceaiuri de cea mai bună calitate asigură o aromă excelentă.


În stick se regăsesc frunze de ceai testate și amestecate înainte de ambalare pentru a le asigura caracterul excepțional. Încearcă acest Stick Tea și descoperă o bogăție aromatică oferită de notele calde în perfectă armonie cu ceaiul negru, rezultând un gust echilibrat și rafinat.

UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
80 gr
INGREDIENTE
2g x 40 stick
CONTINUT
Ceai Negru
PACKAGE
Self Consumption
AMBALAJ
cutie