Tony's Chocolonely

CHOCOLATE DARK ALMOND

Tablete 300gr

39,20 RON

8 €

DUTY FREE PRICES
Temporar fara stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Tony's Chocolonely este un brand cu o misiune admirabilă. Poveastea acestei companii a pornit din dorința de a elimina sclavia în plantațiile de cacao, mulți dintre acești sclavi fiind copii. Din dorința de a conduce prin puterea exemplului ciocolata Tony's Chocolonely este fabricată din cacao 100% recoltată fără sclavi. Un alt lucru interesant la această ciocolată este faptul ca nu este împărțită în mod egal, lucru ce face aproape imposibilă împărțirea ei în mod egal și exact așa va rămâne până când în industria ciocolatei se va rupe lanțul sclaviei. Bucură-te de o ciocolată bună în diverse sortimente și susține o cauză nobilă !

Atribute

Ambalaj

Self Consumption

Continut

Migdale, sare de mare

Greutate (g)

300

Informatii nutritionale per 100g

Energy 2252 kJ / 539 kcal,Fat 35 g of which saturates fat 18.2 g,Carbohydrates 44 g of which Sugar 41.5 g,Protein 7.4 g,Salt 0.51 g

Ingrediente

Cocoa mass, sugar, almonds 10%, cocoa butter, sea salt 0,5%, emulsifier: soya lecithin.

Tara de origine

Belgia

Textura

Compact

Tip ambalare

Ambalaj de plastic

Tip ciocolata

Neagra

Variante

300gr

Livrare

Livrarea este gratuita la orice comanda, indiferent de valoarea ei, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3-5 zile. Acum poti plati cu cardul si daca selectezi plata ramburs! La livrarea comenzii, poti opta pentru plata prin POS.