Millennium Fruits & Nuts Milk Chocolate

20 Lei

Preț Bestvalue

20 Lei
4 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Fruits & Nuts Milk Chocolate Millennium Ciocolata 140 gr

Millennium a fost înfințat în 1999 și este azi una dintre cele mai mari fabrici de dulciuri din Ucraina. Fiecare produs creat de ei este o un adevărat deliciu, ingredientul secret fiind iubirea pentru arta de a crea ciocolată. Această ciocolată cu lapte este un deliciu de vis ce ți se topește în gură și conține suprize delicioase sub formă de merișoare, stafide, migdale și alune de pădure.

UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
140 gr
INGREDIENTE
Ciocolată cu lapte (zahăr, unt de cacao, lapte praf, masă de cacao, zer praf, emulgator (lecitină de soia), sare, aromă de vanilină); amestec de fructe uscate (18%) într-o proporție modificabilă (afine, stafide), amestec de nuci (12%) într-o proporție schimbabilă (alune întregi, migdale prăjite întregi).

GLUTEN
Nu
SET CADOU
Nu
ARE JUCARIE
Nu
CONTINUT
Alune de padure, Stafide, Merisoare, Migdale
PACKAGE
Informal Gift
AMBALAJ
Ambalaj
FARA ZAHAR
Nu
INFORMATII NUTRITIONALE PER 100G
Energie: 509 kcal / 2127 kJ, Proteine ​​7,8g, Grăsimi 29,9g, Carbohidrați 52,3g.
RECOMANDAT DIABETICILOR
Nu
TEXTURA
Compact
TIP CIOCOLATA
lapte
ALCOOL
Nu