NEW

AS Princess Magic Scribbler

55 Lei

Preț Bestvalue

55 Lei
11 EUR
În Stoc. Livrare în 7-10 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Princess Magic Scribbler AS Creative

Cu tabla magnetică Magic Scribbler distracția nu se termina niciodată! Tăblița funcționează datorita forței magnetice: copilul desenează cu un stilou magic special (vârful are un mic magnet), iar pe tăbliță se formează un desen frumos! La final, trece glisorul special si desenul va dispărea si poate începe un nou desen. Tăblița este echipata cu doi magneți de diferite forme, care pot diversifica suplimentar distracția. Cu un design colorat si atrăgător, cu elemente Baby Princess, tăblița are un mâner din plastic pentru o transportare ușoară, perfecta pentru diversificarea timpului liber pentru fiecare copil care iubește distracția creativa.

DENUMIRE CULOARE
Roz
PENTRU
Fete
MATERIAL JUCARII
Plastic
NECESITA BATERII
Nu
VARSTA
3 ani+
DIMENSIUNE JUCARIE(CM)
37.7 × 3.2 × 26