Duty Free Exclusive

Dark

Batoane

30 RON

6 €

42,50 RON

8,50 €

DUTY FREE PRICES
In stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Pentru iubitorii de ciocolata neagra, intensa si puternic aromata, strapunsa de bucatele de nugat si miere delicioasa, Toblerone Dark este rasfatul suprem, care va va delecta cu o noua experienta senzoriala. Aromele magice Toblerone se datoreaza unei combinatii exceptionale de boabe de cacao din intreaga lume precum Mexic, Venezuela, Ecuador, Ghana, nugat din migdale din California si miere din Mexic. Adunate din toata lumea, ingredientele sunt modelate sub forma unor triunghiuri care sa te incante la fiecare muscatura.Pentru iubitorii de ciocolata neagra, intensa si puternic aromata, strapunsa de bucatele de nugat si miere delicioasa, Toblerone Dark este rasfatul suprem, care va va delecta cu o noua experienta senzoriala. Aromele magice Toblerone se datoreaza unei combinatii exceptionale de boabe de cacao din intreaga lume precum Mexic, Venezuela, Ecuador, Ghana, nugat din migdale din California si miere din Mexic. Adunate din toata lumea, ingredientele sunt modelate sub forma unor triunghiuri care sa te incante la fiecare muscatura.

Atribute

Ambalaj

Ambalaj

Aroma

Ciocolata neagra, Miere, Nougat de migdale

Continut

Ciocolata neagra, Miere, Nougat de migdale

Informatii nutritionale per 100g

Energie 2235 kJ / 535 kcal, Grăsimi 32,5 g din care grăsimi saturate 19,5 g, Carbohidrați 50 g din care Zahar 47 g, Fibre 8,8 g, Proteine ​​6,3 g, Sare 0,03 g

Ingrediente

Zahăr, migdale sărate caramelizate [migdale (67%), zahăr, sirop de glucoză, sare (2%), grăsime din lapte], lapte praf integral, unt de cacao, masă de cacao, miere (2,5%), grăsime din lapte, migdale (1%) ), emulgator (lecitină de soia), albuș de ou, aromatizant. Ciocolata cu lapte conține: solide de cacao minimum 28%. Solide din lapte minim 14%. Alergeni: grăsime din lapte, migdale, lecitină din soia, albuș de ou. Poate conține alte nuci.

Package

Formal Gift

Tara de origine

Elvetia

Textura

Compact

Tip ciocolata

Neagra

Unitate de masura (greutate - GRAM)

360 gr

Livrare

Livrarea este gratuita la comenzi de peste 100 lei si in EasyBOX, indiferent de valoarea comenzii, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3 zile.