Clinique

DRAMATICALLY DIFFERENT MOISTURIZING GEL 125 ML

Hidratare

210 RON

42 €

DUTY FREE PRICES
Doar 2 disponibile
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Atacul sustinut al factorilor externi – ganditi-va doar la gradul de poluare din orase - poate lasa pe ten urme extrem de greu de inlaturat, poate chiar imposibil, daca nu se actioneaza la timp pentru a-i inlatura efectele. Procesul de curatare a tenului este esential, dar la fel de importanta este si hranirea tenului folosing o crema sau un gel usor de absorbit in piele. Clinique Dramatically Different Moisturizing Gel pentru ten mixt si gras e solutia perfecta pentru hidratarea tenului, iar eficienta lui atinge cote maxime daca se respecta ciclul complet, pornind de la curatarea temeinica a tenului.

Atribute

Beneficii lotiune

Hidratare, Protectie

Factor de protectie (SPF)

sub 15

Formula lotiune

Gel

Instructiuni de utilizare

Aplica pe pielea curatata in prealabil. Aplica din centrul fetei catre exterior (frunte, obraji si barbie), continuand cu zona T. Tapoteaza cu degetele pe toata fata incepand de sus.

Pentru

Femei

Tara de origine

Statele Unite ale Americii

Tip de piele

Mixta, Grasa

Livrare

Livrarea este gratuita la orice comanda, indiferent de valoarea ei, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3 zile.