Clinique

EVEN BETTER GLOW CN10

Fond de ten 30ml

147 RON

30 €

DUTY FREE PRICES
In stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Clinique pune pe primul plan sănătatea consumatorilor, iar acest lucru se vede în calitatea și pasiunea pe care o pun în produsele lor. Even Better Glow este un fond de ten creat și testat de către dermatologi tocmai pentru a îmbina beneficiile îngrijirii pielii cu machiajul. Îmbogățit cu vitamina C și E acest fond de ten luminează și uniformizează nuanța pielii acționând constant asupra texturii și nivelului de hidratare. Formula sa este foarte ușoară și conține SPF 15. Încearcă Clinique Even Better Glow pentru o experiență a machiajului la un alt nivel!

Atribute

Acoperire

Medie

Beneficii make-up fata

Iluminare

Denumire culoare

ALABASTER

Efect make-up fata

Rezistenta indelungata, Radiant

Factor de protectie (SPF)

15

Formula machiaj fata

Lichid

Instructiuni de utilizare

Aplica pe fata curata si hidratata, cu miscari dinspre frunte catre maxilar. Aplica produsul cu un burete pentru acoperire mai mare.

Nr culoare

CN10

Optiune ingrediente

Fara ulei

Tip de piele

pentru toate tipurile de piele

Variante

30ml

Livrare

Livrarea este gratuita la orice comanda, indiferent de valoarea ei, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3-10 zile. Acum poti plati cu cardul si daca selectezi plata ramburs! La livrarea comenzii, poti opta pentru plata prin POS.