Givenchy

L'INTERDIT INTENSE

Apa de Parfum 80ml

530 RON

106 €

DUTY FREE PRICES
Doar 3 disponibile
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Creat în 1954, exclusiv pentru Audrey Hepburn, muza maestrului Givenchy, L'Interdit este comercializat abia în 1957. Însă acest parfum zburdalnic și senzual devine rapid preferatul frantuzoaicelor și nu numai. Este reeditat în 2007, cu ocazia celebrării a 50 de ani de existența a brandului, apoi relansat în 2018.
În 2020, maeștri parfumieri Dominique Ropion, Anne Flipo și Fanny Bal creează Eau de Parfum Intense, inspirați de eleganța și versatilitatea negrului, oferind un plus de mister și senzualitate clasicului L' Interdit. Floarea de portocal este potențată de tuberoza care intensifică acest acord seducător. Baza lemnoasă capătă accente orientale, prin note de vetiver și paciuli, dezvăluind o voluptate aparte, grație ambrei și vaniliei de Madagascar. Astfel, vei descoperi o apă de parfum-couture, sofisticată, intensă și opulentă.

Atribute

Acorduri principale

Floral

An lansare

2020

Gen

Femei

Miros

Oriental

Note de baza

Paciuli, Vetiver, Vanilie Madagascar

Note de mijloc

Floare de portocal, Tuberoza, Susan

Note de varf

Piper Negru

Senzatie parfum

Eleganta

Sezonalitate

Toamna, Primavara, Iarna

Tip parfum

Apa de parfum

Unitate de masura (volume - MILILITRI)

80 ml

Zi/Noapte

Zi, Noapte

Variante

80ml

Livrare

Livrarea este gratuita la orice comanda, indiferent de valoarea ei, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3 zile.