BEST SELLER

Guerlain MAD EYES MASCARA 01
Mascara 8.50 ml

175 Lei

Preț Bestvalue

175 Lei
35 EUR
În Stoc. Livrare în 7-10 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

MAD EYES MASCARA 01 Guerlain Mascara 8.50 ml

Guerlain lansează o colecție specială, ce îmbină rezultatele instante oferite de machiaj cu cele ale unor formule ce oferă extra îngrijire. Olivier Echaudemaison, Creative Director Guerlain: „Totul începe de la ideea de îngrijire și protecție, apoi vine înfrumusețarea”. Astfel, Mascara Mad Eyes
conține o formulă unică, îmbogățită cu ceară de albine, extract de bumbac și d panthenol, ce oferă separare perfectă și volum multidimensional. Peria calibrată impecabil, cu fibre în formă de stea, distribuie uniform produsul, pentru definirea genelor fir cu fir. Vei obține o privire seducătoare cu un
singur gest iar genele tale vor beneficia de extra îngrijire, la fiecare aplicare.

INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE
Aplica de la baza la varful genelor, miscand in zig zag pensula pentru a separa genele si a oferi volum maxim.
UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
8.50 ml
NR CULOARE
01
DENUMIRE CULOARE
Mad Black
TARA DE ORIGINE
Franta
EFECT MASCARA
Volum
FORMULA MASCARA
Lichid