Duty Free Exclusive

Ritter

Mini Pouch

Tablete 500 Grame

48,02 RON

9,80 €

63,70 RON

13 €

DUTY FREE PRICES
In stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Mini ciocolatele Ritter Sport sunt delicios de diferite, dar au cu siguranta un lucru in comun: calitatea unicasi gustul inconfundabil pe care aceasta ciocolata germana le ofera, cu fiecare sortiment in parte, de mai bine de un secol. Ritter Sport foloseste doar ingredinte de cea mai buna calitate, alune selectionate din Turcia, migdale dulci californiene si migdale amare mediteraneene, biscuiti organici, lapte proaspat germansi cacao din Africa de Vest, Papua Noua Guinee si Madagascar.

Atribute

Ambalaj

Self consumption

Greutate

500

Greutate - Unitate masura

Grame

Ingrediente

Zahăr, unt de cacao, masă de cacao, pudră cremă,lapte integral lactoză praf, lapte praf, pastă de alune, migdale (2%), alune (tocate) (2%), grăsime de palmier, făină de grâu, unt degresat, porumb, sirop de zahăr invertit, emulgator (lecitină (soia)), unt, amidon de grâu, sare, arome naturale, sirop de glucoză-fructoză, malț de orz, zer pudra, extract de vanilie, umectant.Contine lapte ( lactoza ) , alune, migdale, soia si cereale care conțin gluten (grâu, orz)

Numar de praline/ tablete

30

Tara de origine

Germania

Textura

Compact

Tip ambalare

Pouch

Variante

500 Grame

Livrare

Livrarea este gratuita la orice comanda, indiferent de valoarea ei, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3-10 zile. Acum poti plati cu cardul si daca selectezi plata ramburs! La livrarea comenzii, poti opta pentru plata prin POS.