Vincon

Miorita XO 18 Ani

Spirtoase romanesti

117,99 RON

24,08 €

DUTY FREE PRICES
In stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Este un vinars care ne incanta prin caracterul sau barbatesc, elegant si rafinat in care regasim note de cacao si ciocolata calda, nuantate de tonuri vanilate si condimentate, dar nu in ultimul rand de note salbatice de piele si tutun de pipa. Maturarea si invechirea distilatelor s-a facut in Crama Paradis, in butoaie de lemn de stejar, cu capacitati intre 450 si 600 litri, timp de peste 18 de ani. Acest proces a conferit distilatelor culoare si complexitate aromatica.

Atribute

Aroma

Ciocolata calda, nuantate de tonuri vanilate si condimentate, dar nu in ultimul rand de note salbatice de piele si tutun de pipa.

Invechit

Distilatele de vin au fost obtinute prin dubla distilare la foc direct, in instalatii de cupru, facandu-se o separare a fruntilor si cozilor. Distilatele astfel obtinute au fost supuse apoi proceselor de maturare si invechire.

Podgorie

Vincon Romania

Regiune

Vrancea

Sugestii de servire

Se recomanda a fi servit la temperatura de 20-22

Tara de origine

Romania

Tarie alcoolica

40%

Tip de vin

Feteasca Regala, Aligote

Travel Retail Exclusive

5138

Vintage

1998

Livrare

Livrarea este gratuita la orice comanda, indiferent de valoarea ei, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3-10 zile. Acum poti plati cu cardul si daca selectezi plata ramburs! La livrarea comenzii, poti opta pentru plata prin POS.