Travel Collection SWIMMING GOGGLES ORANGE

45 Lei

Preț Bestvalue

45 Lei
8,80 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

SWIMMING GOGGLES ORANGE Travel Collection Ochelari de soare

Ochelarii de inot pentru copii Travel Collection sunt o alegere perfecta pentru micii inotatori care vor intra cu incredere in mare sau in piscina si vor putea privi confortabil pe sub apa. Copiii vor fi incantati de modelul in culori vii, cu printul broscoi si se vor simti excelent purtand noii lor ochelari de inot preferati. Acestia au o rama moale, flexibila, care se muleaza perfect pe forma capului si o banda ce poate fi reglata foarte usor. Lentilele ofera protectie impotriva razelor ultraviolete, iar tratamentul anti-condens elimina teama si disconfortul ce pot aparea atunci cand ochelarii se aburesc.

POLARIZATI
Nu