La Prairie SKIN CAVIAR EYE LIFT
Ochi 20 ml

2.200 Lei

Preț Bestvalue

2.200 Lei
440 EUR
În Stoc. Livrare în 7-10 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

SKIN CAVIAR EYE LIFT La Prairie Ochi 20 ml

Ca răspuns pentru problemele ce țin de lifting și fermitate, La Prairie îți aduce Skin Caviar Eye Lift, primul ser ce îți ”deschide” ochii și are efecte pentru întreaga zonă a ochilor, inclusiv a sprâncenelor. Formula are o dublă compoziție, una fiind reprezentată de faimoasele perle de caviar și a doua fiind o emulsie cu textură de gel-cremă, îmbogățită cu Caviar Premier. Acest produs îi va da pleoapei superioare un aspect ferm, cu efect de lifting, pleoapa inferioară va părea mai fină, pungile de sub ochi și cearcănele vor fi vizibil reduse, iar sprâncenele vor părea redefinite.

INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE
Aplica dimineata pe pielea curata, pe fata si gat. Foloseste o cantitate redusa si maseaza delicat, cu miscari circulare de jos in sus.
UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
20 ml
TIP DE PIELE
Pentru toate tipurile de piele
FORMULA LOTIUNE
Crema-gel
BENEFICII LOTIUNE
Netezire, Densitate, Lifting, Fermitate
GEN
Femei
ZI/NOAPTE
Noapte, Zi