NEW

Amouage Blossom Love Woman

1.300 Lei

Preț Bestvalue

1.300 Lei
260 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Blossom Love Woman Amouage Parfumuri Niche 100 ml

Un simbol în lumea parfumeriei, Amouage este o casă internațională de parfumuri de lux, fondată în anul 1983 în Sultanatul Oman. Este recunoscută pentru unele dintre cele mai fine parfumuri din lume și pentru tușa inovatoare și artistică adusă tuturor creațiilor sale. Fiecare parfum are un caracter sofisticat și conține cele mai speciale și calitative ingrediente din întreaga lume.


Adu-ți aminte de momentul în care ai simțit pentru prima dată fiorii iubirii. Bătăile inimii devin neregulate și se instalează un sentiment de fericire care nu poate fi descris. Precum natura înflorește dintr-o dată odată cu venirea căldurii, la fel te va face să te simți Amouage Blossom Love. Notele ce deschid acest parfum sunt de floare de cireș și lichior de trandafir, fiind urmate de inima parfumului compuse din ylang-ylang, amaretto și vanilie. Acest amestec fermecător nu ar fi posibil fără o bază solidă din păstaie de Tonka, lemn de santal și cashmeran. Îmbrățișează și bucură-te de sentimentul înălțător al iubirii cu Amouage Blossom Love!

GEN
Femei
UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
100 ml
MIROS
Floral
ZI/NOAPTE
Noapte, Zi
NOTE DE VARF
Lichior de Trandafir, Nectar de Floare de Cires
SEZONALITATE
Iarna, Vara, Primavara, Toamna
SENZATIE PARFUM
Feminitate
NOTE DE BAZA
Boabe de tonka, Lemn de santal, Cashmeran
NOTE DE MIJLOC
Ylang-ylang, Vanilie, Acord de Amaretto
TIP NICHE
Apa de parfum