Creed Spring Flower

900 Lei

Preț Bestvalue

900 Lei
180 EUR
În Stoc. Livrare în 1-3 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Spring Flower Creed Parfumuri Niche 75 ml

Creed Spring Flower este o apă de parfum încântătoare precum o zi însorită de primăvară. Nici nu-i de mirare că este absolut senzațională, doar a fost creată special pentru actrița Audrey Hepburn, o legendă a cinematografiei mondiale, un simbol al eleganței și rafinamentului. Creația olfactivă te seduce cu note delicioase de măr, caise, pepene galben și piersici, pentru ca mai apoi să te învăluie în delicatețea petalelor de trandafir și iasomie, acompaniate de musk. Recipientul acestui parfum ilustrează perfect anotimpul ce i-a servit drept inspirație: o sticlă roz decorată cu o fundă, pentru un plus de stil și rafinament.
Creed este una dintre cele mai prestigioase case de parfumuri din lume, o adevărată dinastie de creatori aflată astăzi la a șaptea generație. Un atelier care nu se dezminte de arta tradițională a parfumeriei și încă mai folosește tehnica infuziei. O marcă de lux care de 260 de ani furnizează marilor case regale și celebritătilor parfumuri unice, făcute la comandă.


Parfumurile Creed sunt adevărate capodopere olfactive, multe dintre ele fiind create exclusiv la cererea specială a capetelor încoronate ale Europei: Napoleon al III-lea, Împărăteasa Eugenie, George al IV-lea, Regina Victoria, Țarul Nicolae al II-lea al Rusiei, Regina Maria-Christina a Spaniei, Împăratul Franz Joseph și Sissi, Împărăteasa Austriei și Regina Ungariei.

GEN
Femei
MIROS
Fructat
ZI/NOAPTE
Noapte, Zi
NOTE DE VARF
Piersica, Pepene galben, Bergamota, Caisa, Mere
NOTE DE BAZA
Mosc
UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
75 ml
SEZONALITATE
Iarna, Primavara, Toamna
ACORDURI PRINCIPALE
Floral
NOTE DE MIJLOC
Trandafir, Iasomie
SENZATIE PARFUM
Feminitate
TIP NICHE
Apa de parfum