New

PAVO - Dispozitiv pentru eliminarea ridurilor si ingrijirea zonei gatului

Dispozitive electronice

610 RON

122 €

DUTY FREE PRICES
In stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Sempasi Pavo este gadgetul tău inteligent care ajută la rejuvenarea zonei gâtului cu terapia prin lumină, vibrații și termoterapie. Te vei îndrăgosti de masajul cu Pavo, acesta redând elasticitatea pielii gâtului, relaxează mușchii oferind efect de lifting și efect anti-rid. Aparatul infuzează în piele ingredientele și nutrienții din produsele de îngrijire, încetinește procesul de îmbătrânire, stimulează circulația sângelui și ajută la prevenirea și diminuarea gușei. Dispozitivul dispune de trei programe de fotorejuvenare LED, de intensități diferite, cu lumină albastră pentru tratarea acneei, cu lumină roșie pentru stimularea producției de colagen sau cu lumină verde pentru drenaj limfatic.

Atribute

Instructiuni de utilizare

1. Pavo se utilizează pe tenul curățat în prealabil. 2. Folosiți produsele adecvate pentru îngrijirea tipului dumneavoastră de ten. Aplicați crema sau serul pe gât. 3. Porniți aparatul prin apăsarea butonului ON/OFF timp de 3 secunde. 4. Selectați programul dorit, în funcție de nevoile personale - Masaj rece (lumina LED albastră) sau cald (lumină LED verde sau roșie) prin apăsarea scurtă a butonului ON/OFF. 5. Dacă doriți să masați zona cefei, folosiți dispozitivul pe punctele de presopunctură prin presare, strângere, masare. 6. Atingeți zona de masaj cu arcul interior pentru a începe rutina de îngrijire și pentru a relaxa mușchii. 7. Masați tenul de jos în sus pentru a crea efectul de lifting. 8. Dispozitivul se folosește pe fiecare zonă în parte. După fiecare 60 de secunde, veți auzi un semnal sonor scurt pentru a schimba zona de aplicare. 9. Curățați dispozitivul și depozitați-l într-un loc uscat și răcoros. Timpul recomandat de folosire este de 5-10 minute per ședință, iar dispozitivul poate fi utilizat de până la 2 ori pe zi, dimineața și seara.

Set content

Programul cu lumină albastră,Programul cu lumină verde,Programul cu lumină roșie.

Tip de piele

Pentru toate tipurile de piele

Zi/Noapte

Zi, Noapte

Livrare

Livrarea este gratuita la comenzi de peste 100 lei si in EasyBOX, indiferent de valoarea comenzii, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3 zile.