Shiseido SYNCHRO SKIN SELFREFRESHING WET-DRY SPONGE

40 Lei

Preț Bestvalue

40 Lei
8 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

SYNCHRO SKIN SELFREFRESHING WET-DRY SPONGE Shiseido Pensule 4 gr

Burețelul Syncro Skin este un produs profesional e machiaj cu dublă întrebuințare. Creat pentru a fi folosit împreună cu fondul de ten Self-Refreshing Custom Finish Powder acesta poate fi utilizat umed, pe partea neagră, ori uscat pe partea albă. Poate fi folosit pe toate tipurile de ten și oferă posibilitate de a crește acoperirea fondului de ten prin aplicarea unei cantități mai mare de produs.

INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE
Aplica cu un burete uscat sau umezit, cu miscari circulare din interiorul catre exteriorul fetei. Pentru acoperire mai mare foloseste un burete uscat. Pentru acoperire lejera foloseste un burete umezit.
TIP DE PIELE
Pentru toate tipurile de piele
UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
4 gr
TARA DE ORIGINE
Japonia