Rosé

Rose 1000ml

30 RON

6 €

DUTY FREE PRICES
In stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Acest vin rose are o aromă delicioasă, bogată și fructată. Are un miros proaspăt și seducător de fructe proaspete și zemoase și un gust intens cu note fructe de păure și acorduri florale. Este un vin deosebit, perfect pentru ocazii speiale și excelet servit alături de preparate din carne de pui și porc, paste, salate sau fructe de mare.

Atribute

Aroma

Fructat

Gust

Bogat

Mancare asociata

Mai multe tipuri de pește și fructe de mare, carne albă, feluri de mâncare la grătar și salate. Caracteristicile sale unice îl fac, de asemenea, ideal cu paste și alte preparate din bucătăria Italiana și pentru a însoți magnific câteva stiluri din bucătăria orientală - Chineză, Japoneză, Vietnameză și Thailandeză.

Sugestii de servire

Mateus Rosé Original trebuie servit răcit într-un pahar de tip flute sau într-un pahar de vin roșu în formă de lalea. Serviți ideal între 6 ° C-8 ° C.

Tara de origine

Portugalia

Tarie alcoolica

11%

Unitate de masura (volume - MILILITRI)

1000 ml

Variante

1000ml

Livrare

Livrarea este gratuita in easybox si la comenzi de peste 100 lei, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3 zile.