NEW

Rom&nd Milk Tea Velvet Tint 05

54 Lei

Preț Bestvalue

54 Lei
10,80 EUR
În Stoc. Livrare în 7-10 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Milk Tea Velvet Tint 05 Rom&nd Ruj

ROM&ND este un brand de frumusețe din Coreea de Sud care care se bucură de recunoaștere și popularitate la nivel global. Acest brand inovator a fost creat de un artist profesionist de machiaj, care a dorit să ofere produse de machiaj de înaltă calitate și accesibile tuturor. Numele brand-ului, care este o combinație a cuvintelor "Romantic" și "Modern", sugerează abordarea eclectică și adaptabilă a machiajului.


Milk Tea Velvet Tint este un ruj lichid cu un finisaj mat și catifelat care oferă buzelor un aspect elegant și neted. Textura catifelată și hidratantă contribuie la confortul și hidratarea buzelor, ceea ce este important pentru păstrarea aspectului lor sănătos și frumos.

DENUMIRE CULOARE
Vanilla Tea
INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE
Aplica pe buze, din centru catre exterior. Preseaza buzele una de cealalta pentru a distribui uniform culoarea.
NR CULOARE
05
EFECT RUJ/ LUCIU
Mat, Rezistenta Indelungata
FORMULA RUJ/ LUCIU
Fluid