DUTY FREE EXCLUSIVE

Estee Lauder DOUBLE WEAR ZERO-SMUDGE MASCARA SET
Seturi 18 ml

400 Lei

Preț Bestvalue

400 Lei
80 EUR
În Stoc. Livrare în 7-10 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

DOUBLE WEAR ZERO-SMUDGE MASCARA SET Estee Lauder Seturi 18 ml

Negru, intens, captivant, cu atitudine. Nu unul ci trei. Trei mascara ESTÉE LAUDER DOUBLE WEAR ZERO-SMUDGE, într-un set elegant pentru dependenta de machiaj de tine. Compoziția unică, intensă pigmentată, îți îmbracă genele într-o culoare bogată și vibrantă, ce rezistă până la 15 ore fără să se lipească sau să cadă. Îmbogățit cu aero-fibre, acest mascara poate fi aplicat în straturi până se obține volumul dorit, de la natural până la dramatic. Peria spiralată exclusivă, Lash-Xtender™ Volume Brush, capturează chiar și cele mai fine gene pentru a le acoperi perfect încă de la primul strat aplicat, pentru un efect superb de gene-evantai.

INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE
Aplica de la baza la varful genelor, miscand in zig zag pensula pentru a separa genele si a oferi volum maxim.
UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
18 ml
NR CULOARE
01
TARA DE ORIGINE
Statele Unite ale Americii