Giorgio Armani Acqua Di Gio Profondo Set
Seturi 65 ml

505 Lei

Preț Bestvalue

505 Lei
101 EUR
În Stoc. Livrare în 7-10 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Acqua Di Gio Profondo Set Giorgio Armani Seturi 65 ml

Setul contine:


- Acqua Di Gio Profondo Eau de Parfum - 40 ml;
- Acqua Di Gio Profondo Eau de Parfum - 15 ml;


Mai mult decât un simplu parfum, Aqua di Gio Profondo este o revigoranta scufundare în profunzimea sufletului, îmbrășițând valorile libertății, senzorialității și masculinității moderne. Acqua di Gio Profondo este noua interpretare intensă și marină a cunoscutului Acqua di Gio. Acqua di Gio Profondo este un parfum bărbătesc fougere, aromatic și acvatic, cu note marine, de mandarină verde și esențe aromatice ce se sedimentează cu note mineral-lemnoase. Simțurile sunt trezite de mandarina verde și de bergamotă, în timp ce o nuanța ultramarină, aproape înghețată, este transmisă de notele marine deja emblematice pentru colecția Acqua di Gio. Cum bulele de oxigen se ridică spre suprafața apei, tot așa și notele aromatice de rozmarin, lavandă, chiparos și absolutul de arbore de mastic ies la suprafață fuzionând între ele în inima acestui parfum ce inspiră serenitate. Emanând un caracter masculin profund și intens, notele lemnoase de paciuli și cele de mosc se contopesc cu notele saline ale unui acord de ambră minerală. Creată de maestrul parfumier Alberto Morillas, sticla emblematică cu aspect înghețat a colecției Acqua di Gio este îmbracată pentru Acqua di Gio Profondo într-un albastru profund și elegant, aproape opac, bleumarin, ca o suplimentară aluzie la adâncimile mării. Descoperă o dimensiune tot mai profundă, ca o scufundare în adâncurile mării albastre!

GEN
Barbati
MIROS
Fougere, Aromatic
NOTE DE VARF
Note ozonice, Note marine, Mandarina verde, Bergamota
NOTE DE BAZA
Paciuli, Mosc, Ambra
UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
65 ml
SEZONALITATE
Iarna, Primavara, Toamna
NOTE DE MIJLOC
Rozmarin, Lavanda, Chiparos
ZI/NOAPTE
Noapte, Zi
SENZATIE PARFUM
Aventura
CONTINUT SET
- Acqua Di Gio Profondo Apa de Parfum - 40 ml;
- Acqua Di Gio Profondo Apa de Parfum - 15 ml;