New

SOL - Dispozitiv inteligent pentru curatare faciala 4 in 1

Dispozitive electronice

675 RON

135 €

DUTY FREE PRICES
In stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Sempasi este noul tău aliat în lupta împotriva timpului! Aceștia creează dispozitive pentru diferite părți ale corpului, integrând tehnologia în ritualurile tale de înfrumusețare. Aceste produse sunt de calitate superioară și au diferite tipuri de masaj, vibrații și intensități pentru a trata cu delicatețe nevoile specifice ale fiecărei zone.
Sol este un dispozitiv inteligent de ultimă generație pentru curățare facială ce are 4 programe cu intensități diferite și 3 perii interschimbabile, și este de 6 ori mai eficient decât spălarea tenului cu mâinile. Dispozitivul are 14.400 vibrații/minut și pe lângă îndepărtarea machiajului și curățarea în profunzime, acesta mai are și efecte anti-îmbătrânire, efect de lifting, reduce ridurile, tonifiază tenul și redefinește conturul feței.
Sol se utilizează împreună cu un produs de curățare potrivit pentru tenul dumneavoastră, de 2 ori pe zi câte 1 minut per ședință. Acesta are 4 programe ce pot fi folosite cu oricare dintre capetele produsului: program normal de curățare, curățare în profunzime, masaj delicat cu pulsații și curățare a tenului sau masaj simplu și curățarea tenului.

Atribute

Instructiuni de utilizare

SOL se utilizează întotdeauna cu o spumă de curățare special dedicată tipului dumneavoastră de ten ajutând astfel la curățarea profundă a pielii. • Poate fi utilizat pe tenul demachiat, cu spumă sau gel de curățare a pielii în orice moment al zilei. 1. Dispozitivul se utilizează pe tenul demachiat în prealabil. 2. Montați peria dorită pe dispozitiv, trageți drept în sus pentru a scoate peria de pe dispozitiv, alegeți peria dorită și o fixați prin apăsare delicată. 3. Aplicați gelul sau spuma de curățare pe perie sau pe tenul umezit în prealabil. 4. Porniți aparatul prin apăsarea butonului ON/OFF o singură dată. 5. Selectați programul dorit prin apăsarea o singura dată a butonului de pornit/oprit. 6. Vă recomandăm să utilizați dispozitivul începând cu zona bărbiei, urcând delicat și prin mișcări circulare de lifting spre pomeți, continuând spre zona nasului și a ochilor și să finalizați rutina de curățare a tenului dumneavoastră cu zona frunții. 7. Începeți programul dorit prin mișcări circulare delicate pe care sa le repetați în oglindă și pe cealaltă parte a feței. În zona nasului recomandăm a se utiliza de jos în sus pe fiecare parte, când ajungeți în zona ochilor recomandăm să utilizați cu delicatețe dispozitivul, să micșorați intensitatea pentru a nu pătrunde soluție de curățare în ochi sau pentru a nu cauza iritații. 8. Dispozitivul se folosește pe fiecare zonă în parte, astfel că după fiecare 15 de secunde, veți sesiza o pauză scurtă a pulsațiilor, acesta fiind semnalul pentru a schimba zona de aplicare. 9. Clătiți fața cu apă din abundență după finalizarea rutinei de curățare (după 1 minut). 10. Clătiți cu apă peria și dispozitivul pentru a înlătura spuma de curățare sau eventuale reziduuri. Ștergeți dispozitivul delicat cu o cârpă de bumbac și depozitați-l într-un mediu uscat și aerisit. 11. Aplicați produsele dumneavoastră preferate de îngrijire a tenului. Timpul recomandat de folosire este de aproximativ 1-2 minute pe ședință. Sol poate fi utilizat de până la doua ori pe zi, dimineața și seara.

Set content

3 capete interschimbabile - 4 programe de intensitate diferită

Tip de piele

Pentru toate tipurile de piele

Zi/Noapte

Zi, Noapte

Livrare

Livrarea este gratuita la comenzi de peste 100 lei si in EasyBOX, indiferent de valoarea comenzii, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3 zile.