Padre Azul Tequila Reposado
Tequila 1000 ml

590 Lei

Preț Bestvalue

590 Lei
118 EUR
În Stoc. Livrare în 7-10 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Azul Tequila Reposado Padre Tequila 1000 ml

Padre Azul Tequila Reposado este are un caracter unic și surprinzător ce îi va converti și pe cei ce nu se numărau printre fanii de tequila. Aceasta este creată din agave ce au crescut între 8-10 ani în soarele arzător al Mexicului și lăsată la fermentat timp de 8 luni în butoaie de Bourbon atent selecționate. Astfel, ea devine o băutură dulce, fructată cu o textură catifelată și o culoare aurie briliantă. Aroma sa este formată din note de compot de fructe, pere, banane și portocale uscate, perfect balansate de notele de vanilie, caramel și cocos. Creează-ți propriile #momentemagice cu Padre Azul Tequila Reposado!

UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
1000 ml
TARA DE ORIGINE
Mexic
GUST
Dulce, Bogat
AROMA
Fructe, vanilie, agave fierte.
TARIE ALCOOLICA
38%
PRODUCATOR
Tradition Mexico
ARE CUTIE
Nu
MANCARE ASOCIATA
Mâncare mexicană, desigur și, evident, orice picant, la grătar, servit cu acompaniament de salsa sau aromat cu citrice.
SUGESTII DE SERVIRE
Poate fi servit într-o mare varietate de moduri, fie singur ca shot , sec sau cu gheata.