TERRACOTTA LIGHT BRONZING POWDER

Pudra

215 RON

43 €

DUTY FREE PRICES
Temporar fara stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Toata puterea soarelui prinsa pe piele, cu efect natural, stralucitor si, cel mai important, sanatos? Da, se poate! Guerlain, un specialist recunoscut pe plan mondial in crearea produselor cosmetice, a dezvoltat si perfectionat o pudra care face pielea sa arate ca si cum ar fi fost bronzata in vacanta, dar fara urme de imbatranire, cauzata de expunerea indelungata la soare, necesara unui bronz clasic. Guerlain Terracota Light Bronzing Powder ofera obrajilor acea culoare sanatoasa si sexy pe care numai o vacanta la malul marii o poate avea!

Atribute

Acoperire

Medie

Beneficii make-up fata

Iluminare , Bronzare

Efect make-up fata

Natural , Radiant

Factor de protectie

20

Formula make-up fata

Compacta

Instructiuni de utilizare

Teracotta Light poate fi aplicata in doua moduri diferite. 1. Pentru un bronz natural si incredibil de chic, aplica usor pe toata fata. 2. Pentru un efect mai intens si o piele sarutata de soare, aplica mai mult pe marul obrajilor.

Nr Culoare

02

Producer item code

G041259

Tara de origine

Franta

Tip de piele

Pentru toate tipurile de piele

Tip de pudra

Compact

Unitate de masura (greutate - GRAM)

10 gr

Variante

Brunettes 5, Brunettes 3, Blondes 4, BLONDES 2

Livrare

Livrarea este gratuita la comenzi de peste 100 lei si in EasyBOX, indiferent de valoarea comenzii, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 7-10 zile.