Beluga Gold Line
Vodka 700 ml

600 Lei

Preț Bestvalue

600 Lei
120 EUR
În Stoc. Livrare în 7-10 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Gold Line Beluga Vodka 700 ml

Produsă într-o distilerie veche de un secol din Mariinsk, în inima Siberiei, departe de civilizație, aceasta este vodka super-premium numărul 1 din Rusia. La fabricarea ei au fost folosite cele mai fine ingrediente: alcool din malț de calitate superioară și apă pură de izvor. Rezultatul este Beluga Noble Russian Vodka, o băutură blândă, moale și ușor de băut, ușor parfumată cu note de miere, stejar și note de piper și lavandă.


Beluga Gold Line este o ediție specială, dedicată cunoscătorilor. Este creată într-o zonă ecologică din Siberia și maturată 90 de zile, pentru a avea un caracter perfect echilibrat și unic. Gold Line vine într-o cutie-cadou specială, echipată cu un mic ciocan de lemn, al cărui rol este de a sparge bucățile de ceara rămase pe dopul sticlei după desigilare.

UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
700 ml
TARA DE ORIGINE
Rusia
GUST
Fin
AROMA
Note de vanilie, piper alb și salvie.
TARIE ALCOOLICA
40%