Tony's Chocolonely CHOCOLATE CARAMEL SALT

40 Lei

Preț Bestvalue

40 Lei
7,80 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

CHOCOLATE CARAMEL SALT Tony's Chocolonely Ciocolata 300 gr

Tony's Chocolonely este un brand cu o misiune admirabilă. Poveastea acestei companii a pornit din dorința de a elimina sclavia în plantațiile de cacao, mulți dintre acești sclavi fiind copii. Din dorința de a conduce prin puterea exemplului ciocolata Tony's Chocolonely este fabricată din cacao 100% recoltată fără sclavi. Un alt lucru interesant la această ciocolată este faptul ca nu este împărțită în mod egal, lucru ce face aproape imposibilă împărțirea ei în mod egal, și exact așa va rămâne până când în industria ciocolatei se va rupe lanțul sclaviei. Bucură-te de o ciocolată bună și susține o cauză nobilă !

ARE JUCARIE
Nu
GLUTEN
Nu
PACKAGE
Self Consumption
UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
300 gr
AMBALAJ
Ambalaj de plastic
FARA ZAHAR
Nu
ALCOOL
Nu
TARA DE ORIGINE
Belgia
RECOMANDAT DIABETICILOR
Nu
CONTINUT
Sare de mare, Caramel
SET CADOU
Nu
TEXTURA
Compact
TIP CIOCOLATA
Neagra