New

Grandiose Mascara 01

Mascara 10 gr

153 RON

30,60 €

DUTY FREE PRICES
Doar una disponibila
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Mascara Grandiose îți oferă gene perfect separate, alungite și curbate. Lancôme reinventează mascara, dezvăluind o nouă tehnică de aplicare ce creează fără efort gene perfect acoperite. Pentru prima dată în istoria Lancôme, aplicatorul tijă cu gât de lebadă, brevetat pentru a atinge toate curbele ochiului și peria de înaltă precizie ating genele cât mai aproape de rădăcină pentru a le etala perfect de la un colț la altul al ochiului. Grandiose, noul gest în machiaj, pentru a crea fără efort o broderie de gene uniform alungite și intense. Încă de la prima aplicare, genele sunt îmbracate în produs de la rădăcină până la vârfuri. Adaptându-se diferitelor forme de ochi, mascara Grandiose creează un efect spectaculos, tip ""evantai"" al genelor. O formulă inovatoare îmbogățită cu extractul din celule de Native RoseTM, utilizate exclusiv Lancôme. Captivanți, ochii sunt pur și simplu Grandiose. Grandiose a primit atât premiul de Excelență în Frumusețe Marie Claire 2015, cât și premiul ELLE International Beauty Awards 2015.

Atribute

Denumire Culoare

Black

Efect mascara

Curbare , Alungire

Formula mascara

Lichid

Instructiuni de utilizare

Incepe de la baza genelor, aplica spre varfuri, mergand din coltul interior spre cel exterior al ochiului. Curata pensula daca are surplus de mascara inainte de a aplica pe genele inferioare.

Nr Culoare

01

Tara de origine

Franta

Unitate de masura (greutate - GRAM)

10 gr

Variante

10 gr

Livrare

Livrarea este gratuita la comenzi de peste 100 lei si in EasyBOX, indiferent de valoarea comenzii, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3 zile.