Venchi Winter Gift Box
Praline 130 gr

76 Lei

Preț Bestvalue

76 Lei
15,20 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Winter Gift Box Venchi Praline 130 gr

Venchi este un brand de ciocolată Italienească gourmet,de calitate superioară. Confecționată din cacao provenită din America de Sud, America Centrală și Africa, ciocolata Venchi te poartă într-o călătorie a simțurilor și va deveni una din micile tale plăceri nevinovate încă de la prima degustare. Alege o cutie de bomboane Venchi pentru a oferi un cadou dulce unei persoane dragi! Acesta cutie de bomboane este un produs în ediție limitată disponibil exclusiv în travel retail și conține bomboane delicioase din ciocolată cu lapte și ciocolată neagră. Produsul este disponibil în două variante.

UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
130 gr
INGREDIENTE

Zahăr, unt de cacao, masă de cacao, lapte praf integral, pudră de cacao, grăsime anhidră din lapte, emulgator: lecitină de soia, aromă naturală de vanilie.
GLUTEN
Nu
SET CADOU
Nu
ARE JUCARIE
Nu
PACKAGE
Formal Gift
AMBALAJ
cutie
FARA ZAHAR
Nu
RECOMANDAT DIABETICILOR
Nu
TIP CIOCOLATA
lapte, Neagra
ALCOOL
Nu